1e DIV: Volleybal Tilburg blijft winnen!

Opnieuw heeft Volley Tilburg al haar wedstrijden weten te winnen in de 1e Divisie zitvolleybal competitie en blijft hierdoor ongeslagen aan kop staan in de huidige stand in de 1e Divisie zitvolleybal. In Arnhem bleek opnieuw het verschil groot met de andere teams. In de 1e wedstrijd werd door Volley Tilburg eenvoudig gewonnen van Zaanstad 1 (25-12, 25-14) en ook de 2e wedstrijd tegen Apollo Mill 2 werd een simpele winstpartij. 2-0 (25-16, 25-14). In de laatste wedstrijd tegen Spaarnestad 2 kwam er opnieuw weinig weerstand en Volley Tilburg wist opnieuw met 2-0 te winnen. (25-13, 25-9). Volley Tilburg blijft aan kop staan in de stand van de 1e Divisie en het verschil met de nummer 2 is na 9 wedstrijden nu alweer 13 punten.

Zaanstad 1 & Apollo Mill 2 blijven op korte afstand van elkaar strijden om plaats 2. Beiden teams wisten 2 wedstrijden te winnen en houden het zo spannend om de 2e plaats Met beiden 14 punten uit 9 wedstrijden.

Ook om de laatste plaats in de stand in de 1e Divisie is het verschil tussen de nummer 5, Spaarnestad 2, en de nummer 6, AETOS klein. AETOS wist door het winnen van 2 sets iets in te lopen op Spaarnestad. Met 6 punten uit 9 wedstrijden staat AETOS op de laatste plaats, maar het verschil met Spaarnestad is slechts 1 punt. (9-7)

De volgende 1e Divisie competitiewedstrijden zullen worden gespeeld op zaterdag 19 Januari 2019 waarbij Apollo Mill als gastheer zal optreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *