2e DIV: v.a.s. F.D.S. 2 blijft het Militair Team volgen!

In de 2e Divisie zitvolleybal is het opnieuw spannend in de huidige zitvolleybal competitie. Het militair team wist al haar wedstrijden te winnen met 2-0 en zo de volledige 9 punten te veroveren in Arnhem. Ondanks de volle winst moest het Militair team toch stevig strijd voeren. Tegen Zaanstad werd de 1e set gewonnen met 25-22 en ook tegen Olympia werd er in de 1e set maar nipt gewonnen met 25-23. Zelfs tegen VCH die nog geen set heeft gewonnen dit seizoen, werd het nog spannend in de 2e set die uiteindelijk met 25-22 toch werd gewonnen. Het verschil tussen de teams is dan ook klein.

v.a.s. F.D.S.2 wist dat het verschil met het Militair Team klein was, en moest dan ook voor de volle winst gaan in Arnhem. In de 1e wedstrijd werd VCH eenvoudig verslagen met 2-0 (25-14, 25-6) en ook in de 2e wedstrijd tegen Gesposs was v.a.s. F.D.S 2 de betere. 2-0 (25-19, 25-3) In haar laatste wedstrijd wist v.a.s. F.D.S.2 geen fouten te maken en opnieuw met 2-0 te winnen tegen Olympia. (25-10, 25-15)

Door de resultaten in Arnhem blijft het onderlinge resultaat spannend. Het Militair staat aan kop met 24 punten uit 9 wedstrijden maar v.a.s. F.D.S. volgt op korte afstand met 23 punten uit 9 wedstrijden.
VCH blijft nog steeds zonder punten.

Zaterdag 19 Januari 2019 zijn de volgende 2e Divisie zitvolleybalwedstrijden en deze zullen worden gespeeld in Mill.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *