ZVH vindt de aansluiting

ZVH heeft haar 3e zitvolleybal competitiewedstrijd weten te winnen tegen VC Allvo. Hoewel VC Allvo de 1e set nog nipt wist te winnen met 23-25, kwam ZVH in de 2e set en 3e set sterk terug. De 2e set werd gewonnen met 25-18 en de 3e set werd gewonnen met 25-19. Met een 2-1 voosprong in sets voor ZVH werd de 4e set een echter triller. VC Allvo bleef het ZVH zeer lastig maken en vanaf 24-24 werd er hard gestreden voor elk punt. De spanning liep dan ook hoog op maar uiteindelijk werd er bij 31-30 het winnende punt gemaakt door ZVH die zo de 4e set en dus de wedstrijd wist te winnen.

ZVH – VC Allvo 3-1 (23-25, 25-18, 25-19, 32-30)

Door deze overwinning heeft ZVH de achterstand kleiner gemaakt in de stand van de competitie en zo de spanning weer teruggebracht in de eredivisie zitvolleybal competitie. ZVH staat nog steeds laatste met 5 punten maar heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan VC Allvo en v.a.s. F.D.S. die respectievelijk 5e staan met 6 punten en 4e staan met 8 punten uit beiden 4 wedstrijden. ZVH heeft 5 punten uit 3 wedstrijden.

ZVH speelt haar volgende wedstrijd op 17 november 2018 weer thuis, maar dit keer tegen Apollo Mill.
VC Allvo zal een week langer moeten wachten om weer aan de bak te kunnen. Zij spelen op zaterdag 24 november hun eerst volgende wedstrijd tegen v.a.s. F.D.S. in Sneek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *