v.a.s. F.D.S. neemt revenge op Spaarnestad

Het zat v.a.s. F.D.S. al de hele week niet lekker dat ze maandagavond tegen Spaarnestad er steeds zo dichtbij waren in elke set maar uiteindelijk toch met een verlies van 4-0 weer terug naar Sneek konden afreizen. Zaterdag 3 november was het de beurt aan Spaarnestad om naar Sneek te reizen voor de 4e zitvolleybal competitie wedstrijd tegen opnieuw v.a.s. F.D.S.

Vanaf de 1e set bleek al direct dat het v.a.s. F.D.S. menens was en zij graag deze wedstrijd tegen Spaarnestad wel wilde winnen. De 1e set werd dan ook een overwinning van v.a.s. F.D.S. met 25-20. Toch was Spaarnestad in de 2e set weer de betere en wisten deze set overtuigend te winnen met 25-16. Met 1-1 in sets zou de 3e set weer belangrijk zijn om de voorsprong te behouden in de wedstrijd. v.a.s. F.D.S. liet zien dat het in de 2e set eventjes wat minder de focus had op het winnen van de set, maar in de 3e set deden ze dat weer overtuigend met 25-15. Ook in de de 4e set ging v.a.s. F.D.S. weer sterk van start en Spaarnestad bleef een klein beetje achter de feiten aan lopen. Uiteindelijk kon v.a.s. F.D.S de 4e set ook winnend afsluiten met 25-19 en zo de wedstrijd winnen met 3-1. Een wedstrijd die in setstanden misschien minder spannend was als de vorige wedstrijd tussen beiden teams, maar v.a.s. F.D.S. doet door deze overwinning goeden zaken in de stand om de aansluiting te behouden met de top 3.

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
De volgende wedstrijd voor v.a.s. F.D.S. zal zijn op 17 november 2018 tegen BVC Holyoke in Belfeld. Spaarnestad kan de komende weken even rustig aan gaan doen. Hun eerst volgende wedstrijd staat voor 8 december 2018 pas weer op het programma. Dan zullen zij in Almere tegen VC Allvo gaan spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *