BVC Holyoke te sterk voor Apollo Mill

BVC Holyoke heeft de topper in de eredivisie zitvolleybal competitie gewonnen van Apollo Mill.
De eerder verloren wedstrijd van 20 oktober tegen Apollo Mill zal voor BVC Holyoke een reden zijn geweest om sterk van start te gaan. Zowel in de 1e set, als in de 2e set was het verschil groot. BVC Holyoke wist beiden sets te winnen met 25-14. Ook in de 3e set kon Apollo Mill geen verschil maken. Opnieuw nam BVC Holyoke de leiding en wist deze 3e set eenvoudig uit te spelen en te winnen met 25-17. Toch kon Apollo Mill nog iets terug doen in de 4e set. Geheel tegen het verloop van de eerste 3 sets wist Apollo Mill het BVC Holyoke toch lastig te maken en zelfs de 4e set te winnen met 25-20.

BVC Holyoke – Apollo Mill 3-1 ( 25-14, 25-14, 25-17, 20-25)

In de huidige stand is het verschil tussen BVC Holyoke als koploper en Apollo Mill als de huidige nummer 3, 6 punten waarbij Apollo Mill een wedstrijd minder heeft gespeeld. Op zaterdag 17 november zal Apollo Mill haar volgende wedstrijd spelen. Tegenstander zal zijn ZVH en de wedstrijd wordt gespeeld in Zevenhuizen. Ook BVC Holyoke komt op 17 november weer in actie. Opnieuw zal het thuis spelen in Belfeld. Tegenstander zal dan zijn v.a.s. F.D.S. uit Sneek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *