1 jaar www.paravolley.nl

Vandaag, 1 november 2018, is het 1 jaar geleden dat de website www.paravolley.nl live is gegaan. Het afgelopen jaar is er op vrijwillige basis gewerkt en is gebleken dat de website paravolley.nl in korte tijd een meerwaarde bleek te zijn voor de zitvolleybal gemeenschap in Nederland. Er kan dan ook tevreden worden teruggekeken op het initiatief om met de website paravolley.nl te starten.
Na de vele positieve reacties over de website paravolley.nl tijdens het WK zitvolleybal 2018 is er besloten om (voorlopig) door te gaan met de website paravolley.nl. De komende periode zal er gekeken worden om de website nog actiever te maken om hierbij de zitvolleybal gemeenschap meer te ondersteunen en de aandacht voor het zitvolleybal in Nederland te vergroten.

ARTIKELEN
De artikelen met de laatste informatie over de gebeurtenissen in het zitvolleybal werden goed bekeken. Zo werden er het afgelopen jaar in totaal 122 artikelen geplaatst, welke direct betrokkenheid toonden met de laatste gebeurtenissen rondom het zitvolleybal in Nederland. Hierbij moet gemeld worden dat er van 8 juli 2018 tot en met 11 september 2018 geen artikelen zijn geplaatst. Reden hiervan is de vakantieperiode en het feit dat er weinig competitie wedstrijden werden gespeeld. Het was verder een bewuste keuze om tijdens het WK zitvolleybal geen artikelen te plaatsen op paravolley.nl, aangezien de NEVOBO als organisator van het evenement hiervoor verantwoordelijk was. Wel werd er in aanloop naar het WK zitvolleybal 2018 de laatste en meest actuele informatie gedeeld op de website paravolley.nl aangezien dit nergens anders werd geplaatst in Nederland. Gebleken is dat deze WK informatie en aankondigingen als zeer positief werd ervaren door de zitvolleybal gemeenschap.

BEZOEKERS
De website werd het afgelopen jaar door 2.632 unieke bezoekers bezocht. In totaal werd de website 3.879 bekeken. Hoewel de meeste aandacht vanuit Nederland kwam, 2.389 unieke bezoekers, is de website paravolley.nl ook in 46 andere landen bekeken. Ondanks verschillende verzoeken om de website ook in het Engels te tonen, zal hier geen gehoor aan worden gegeven. Los van eventuele financiƫle investeringen is de website vooral bestemd voor de Nederlandse zitvolleybal gemeenschap.

De komende periode zal er getracht worden om de website paravolley.nl nog meer bekendheid te geven om zo het zitvolleybal in Nederland te ondersteunen. Dit alles op vrijwillige basis en met passie voor het zitvolleybal.

De website paravolley.nl is een persoonlijk initiatief waarbij het onafhankelijk werkzaam is van de NEVOBO, zitvolleybalteams en verenigingen of zitvolleybal spelers.
Doel van paravolley.nl is om het zitvolleybal en daar waar mogelijk het beach zitvolleybal in Nederland op een andere manier meer aandacht en waardering te geven met extra publiciteit. Met het realiseren van deze website wordt getracht met een actief & informatief beleid met de juiste betrokkenheid, een vaste meerwaarde te zijn voor een ieder die het zitvolleybal in Nederland een warm hart toedraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *