ZVH speelt 1e competitiewedstrijd in Limburg.

Zaterdag 6 Oktober 2018 staan er 2 zitvolleybalwedstrijden op het programma in de eredivisie.

BVC HOLYOKE – ZVH
Om 15.00 uur begint de wedstrijd in sporthal De Hamar in Belfeld tussen BVC Holyoke tegen ZVH. Voor ZVH is het de eerste competitie wedstrijd van het nieuwe seizoen. Het ZVH zitvolleybal team speelde afgelopen seizoen ook in de eredivisie zitvolleybal competitie, maar toen onder de naam VC Nesselande. Een nieuwe naam en een nieuw logo zijn voor het ZVH zitvolleybalteam hopelijk nieuwe inspiratie om het goede spel aan het einde van het afgelopen seizoen, door te blijven zetten en het sterke BVC Holyoke zo lastig mogelijk te gaan maken.

VC ALLVO – v.a.s. F.D.S.
Voor beiden teams is deze wedstrijd de mogelijkheid om de eerste overwinning in het seizoen 2018/2019 te gaan behalen. VC Allvo verloor haar eerste wedstrijd met 0-4 van nieuwkomer VV Spaarnestad en v.a.s. F.D.S. kon thuis geen punten halen tegen BVC Holyoke. Ook deze wedstrijd werd 0-4.
In Almere begint om 16.15 de wedstrijd tussen VC Allvo en v.a.s. F.D.S. De wedstrijd zal worden gespeeld in Sporthal Waterwijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *