Eredivisie zitvolleybal competitie van start!

Morgen, zaterdag 22 September 2018, worden de eerste zitvolleybal wedstrijden gespeeld van het nieuwe zitvolleybal seizoen 2018/2019. De start in de eredivisie zal plaats vinden in Sneek, waar om 13.00 uur v.a.s. F.D.S. het zal gaan opnemen tegen Nederlands Kampioen BVC Holyoke. De wedstrijd zal worden gespeeld in de Sneker Sporthal in Sneek. (van Giffenstraat 3, 8601EX, Sneek)

Nieuwkomer VC Spaarnestad komt in Haarlem ook in actie en zelfs twee keer. Eerst zal om 13.30 uur de wedstrijd worden gespeeld tegen VC Allvo 1 uit Almere. En om 17.30 uur zal de 2e wedstrijd van VC Spaarnestad 1 beginnen tegen Apollo Mill 1. VC Spaarnestad werd afgelopen seizoen opnieuw kampioen in de 1e Divisie en kan nu in de eredivisie meer tegenstand gaan verwachten. De wedstrijden zullen worden gespeeld in de Beyneshal in Haarlem. (Stationsplein 134, 2011LR, Haarlem)

Het zitvolleybal team van ZVH, voorheen Nesselande, is het enige team in de eredivisie die niet in actie komt. Zij spelen hun eerste wedstrijd op zaterdag 6 Oktober uit tegen BVC Holyoke.

Voor de start van de 1e & 2e Divisie zitvolleybal wedstrijden moeten we nog een week wachten. Op zaterdag 29 September zullen deze wedstrijden van start gaan in het Kennemer Sportcenter in Haarlem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *